Stadscafé over de identiteit van de stad

Op woensdagavond 8 juli vindt editie #15 van Stadscafé plaats, een avond waarin de identiteit van Leiden centraal staat en de vraag of architectuur en met name de 15% extra te bouwen woningen botst met die identiteit of juist een buitenkans is om die identiteit zichtbaar te maken en te versterken.

Van goed hout

We zien uit naar een prikkelend en inspirerend gesprek onder leiding van Pieter van der Straaten met een bijzonder rijk gevulde tafel met architecten: Michiel Riedijk (Neutelings Riedijk en winnaar van de Rijnlandse Architectuur Prijs 2019 ), Esther Stevelink (GAAGA) en Ronald Knappers (VVKH). Uiteraard schuift er ook een dakdoener aan vanuit Jaar van het Dak. Deze keer zal dat Laure Remmerszwaal zijn, over de groene identiteit Leiden en de kansen op het dak.

Live of Livestream? Allebei

Stadscafé vindt plaats in PLNT en is zowel live (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) als via de livestream te volgen. Meld je snel aan via dit formulier. Je kunt hierin ook laten weten welke drie woningbouwprojecten volgens jou de identiteit van Leiden het meest versterken. De uitslag maken we bekend tijdens de uitzending. 

Vorige
Vorige

Dakdoeners: Lucille Klaassens

Volgende
Volgende

Dit doet Leiden al op het dak